Όλα τα υλικά μαζί εκτός των μήλων ζύμωμα και μισή ώρα ψυγείο να δέσει η ζύμη
Γέμιση
Κόβουμε τα τρία μήλα σε μικρά κομματάκια βάζουμε σε μια κατσαρόλα μαζί με δυο κουταλιές της σούπας ζάχαρή δυο κουταλιές νερό και δυο κουταλιές κονιάκ τα αφήνουμε να βράσουν για 5 λεπτά
Τα αφήνουμε να κρυώσουν και βάζουμε την ζύμη στην ταρτιερα στραγγίζουμε το ζουμί από τα μήλα που έχουμε στην κατσαρολιτσα μας και τα βάζουμε σαν βάση στην ζύμη κόβουμε τα αλλά 3 μήλα σε χοντρές φέτες και τα απλώνουμε πάνω από την βάση πασπαλίζουμε με λίγη ζάχαρη και κανέλα ψήνουμε στους 160 αντιστάσεις μια ώρα