φτιάχνουμε τη ζύμη τι βάζουμε στο Ψυγείο για μισή ώρα Εντωμεταξύ καθαρίζω με πέντε με έξι μήλα και τα κόβουμε σε φέτες τα περίλούζομαι με λίγο λεμόνι. Σε μία κατσαρόλα βάζω 125 γραμ. ζάχαρη και πεντάκοσια μιλιγκράμ μήλο χυμό Τα βράζω μέχρι να λιώσει ζάχαρη, Σε 100 mg μήλο χυμό διαλύουν δύο φακελάκια άνθος αραβοσίτου βανίλια γεύση, Και το ρίχνω στην κατσαρόλα για να γίνει κρέμα. Ρίχνω τώρα τα καθαρισμένα Μήλα λίγες σταφίδες και 100 γραμ. περίπου αμύγδαλα. Σβήνω τη φωτιά και ετοιμάζω το ταψάκι με την Ζήμη. Με τα δύο τρίτα της ζύμης καλή βωτον πάτο της φορμα καιένα περίπου πόντο γύρω-γύρω. Βάζω μέσα τηγέμιση μου Και με την υπόλοιπη ζύμη φτιάχνω λουρίδες και της τοποθετώ από πάνω Ψήνω στον αέρα στους 170 βαθμούς για 30με 40 περίπου λεπτά. Πριν σερβίρω πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη