Μηλοπιτα αναποδογυριστη
Βουτυρωνουμε το ταψι 30αρι πλενουμε και καθαριζουμε τα μηλα τα κοβουμε σε φετες και τα απλωνουμε στο ταψι ωστε να καλυφθει ολη του η επιφανεια.Σε ενα τηγανακι λιωνουμε βουτυρο τη ζαχαρη και την κανελλα και περιχυνουμε με το μιγμα αυτο τα μηλα.Σε ενα μπολ χτυπαμε τα αυγα με τη ζαχαρη να αφρατεψουν προσθετουμε τη βανιλια αλατι και βουτηρο επειτα σταδιακα βαζουμε ενα μερος γαλα ενα μερος αλευρι μεχρι να το παρει ολο και χτυπαμε για λιγο ακομα.Ριχνουμε και αυτο το μιγμα στο ταψι με τα μηλα.Ψηνουμε στους 180° αντιστασεις μεχρι να ροδισει(γυρω στα 50 λεπτα)...
Καλη επιτυχια!!