ΜΗΛΟΠΙΤΑ-της Μαγιας
Χτυπαω το βιταμ με την ζαχαρη μεχρι να ασπρισει.Βαζω ενα-ενα τα αυγα και συνεχιζω να χτυπαω.Προσθετω βανιλια,γαλα,και μετα το αλευρι με το μπεκιν.Τα μηλα κομμενα σε λεπτες φετες τα καρφωνω στη ζυμη.Εβαλα από πάνω με πινέλο πηχτο σιρόπι από δικές μας φράουλες. Μια ιδέα δική μου για να μην ξεραινουντε τα μήλα στο ψήσιμο, και μου έδωσε ένα ωραίο χρώμα στην διακόσμηση. Ψηνω στους 170-180 στην κατω σκαρα με αερα για περιπου μια ωρα.