τουρκικος μπακλάβας με χειροποίητο φυλλο
Θα χρειαστούμε κάνα κιλό νισεστε για να ρίχνουμε όταν ανοίγουμε τα φύλλα.
Βαζουμε ολα τα υλικα του τελευταιου βηματος ζυμωνουμε και εχουμε ενα ζυμαρακι το οποιο αφηνουμε να ξεκουραστει για μιση ωρα. Η ζύμη χωρίζεται σε 4 κομμάτια που φτιάχνουμε 4 φύλλα μεγάλα. Διπλωνουμε φάκελο ρίχνοντας νισεστε αναμεσα και ξανανοιγουμε.Ριχνουμε φυστικι και διπλώνουμε σε μπαστούνια. Κάθε φύλλο βγάζει δύο μακρόστενα μπαστούνια. Κόβουμε σε μεριδουλες με ποτήρι η κουπ ατ. Βάζουμε σε ταψι και ψήνουμε στους 175 μέχρι να κοκκινησουν.Σιροπιαζουμε με το κρύο σιρόπι.