Αν σας αρέσει η ινδική καρύδα, τότε φτιάξτε αυτό το σιροπιαστό με φύλλο Βηρυτού
Σιρόπι... Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και μόλις αρχίσει το βράσιμο μετράμε 6 λεπτά και βγάζουμε από την φωτιά.
Λιώνουμε το βούτυρο και απλώνουμε τα φύλλα ραντίζουμε με το βούτυρο (δείτε βίντεο) βάζουμε άλλο ένα φύλλο και απλώνουμε ινδική καρύδα μέχρι την μέση του. Περνούμε ένα ξύλο και ρολλάρουμε μαλακά τα φύλλα. Κάνουμε το ίδιο μέχρι να γέμιση το ταψί και βάζουμε ψυγείο. Ανάβουμε το φούρνο στους 150 και μόλις πάρει θερμοκρασία ο φούρνος βγάζουμε το γλυκό το κόβουμε ραντίζουμε με λίγο νερό και ψήνουμε 150 αντιστάσεις για πάνω από μια ώρα μέχρι να πάρει ένα χρυσό χρώμα. Μόλις είναι έτοιμο σιροπιάζουμε κατευθείαν.