ΚΙΜΑΔΟΠΙΤΑ
Βαζουμε τον κιμα και τα ψιλοκομενα κρεμμυδια με λιγο λαδι ισα να μαραθουν στην κατσαρολα αλατι πιπερι. Ενα φυλλο κατω σε λαδωμενο ταψι βαζουμε την μιση δοση επανω στο φυλλο και μετα το φυλλο κρουστας και τον υπολοιπο κιμα και το 2ο φυλλο απο πανω παταω γυρω γυρω να κλεισει καλα και αλειφω μια μεριδουλα γαλα,προαιρετικα σουσαμακι ψηνω στους 200 βαθμους αντιστασεις για 40λεπτα περιπου.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.