500γρ κιμάς μοσχαρίσιος
3 φέτες ψωμί μουλιασμένο και καλά στυμμένο
1 κ.σ δυόσμο
1.κ.σ αλάτι
μισό κουταλάκι πιπέρι
1 μεγάλο κρεμμύδι
3 σκελίδες σκόρδο
2 κ.σ ξύδι
μισό ποτήρι του κρασιού λάδι
πολτοποιούμε το κρεμμύδι και το σκόρδο βάζουμε όλα τα υλικά μαζί ζυμώνουμε και αφήνουμε τουλάχιστον μια ώρα ψυγείο κάνουμε μπαλάκια αλευρώνουμε και τηγανίζουμε σε άφθονο ηλιέλαιο όταν είναι έτοιμοι τους βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί