ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ ΦΟΥΡΝΟΥ
Συνταγή και εκτέλεση ‎'Αννα Κυριακάκη‎
Πολύ εύκολη
Φθηνή

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ ΦΟΥΡΝΟΥ

Κόβουμε τα μανιτάρια, μπέικον και σε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο Ρίχνουμε τα μανιτάρια μονά τους να τσιγαριστουν.Μετα Ρίχνουμε και το μπέικον και τα ανακατεύουμε...Κοβουμε η λιώνουμε το σκόρδο(Εγώ το έλιωσα) και το Ρίχνουμε μέσα μαζί με αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε...Μολις πιεί τα πιο πολλά υγρά το βγάζουμε από την φωτιά..Μετα ετοιμάζουμε τα μακαρόνια(Τα μακαρόνια να είναι αλτεντε Γιατί θα μπουν και φούρνο)Τα σουρώνουμε και περνούμε ένα μεγάλο ταψί βάζουμε μέσα τα μισά μακαρόνια και τα στρώνουμε καλά να πιάσουν όλο τον πατο.
Στην συνέχεια ξινουμε το τυρί να το έχουμε έτοιμο.
Περνούμε μια μεγάλη κατσαρόλα και Ρίχνουμε τα μανιτάρια και το μπέικον...Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε και μόλις έχει πάρει βράση Ρίχνουμε το πουμαρο ίσα που να γίνει ροζ χρώμα..Βαζουμε ξανά αλάτι πιπερι..(Αν θέλετε βάζετε και τυρί μέσα στην κρέμα γάλακτος,Εγώ δεν εβαλα)..Και το κατεβαζούμε από την φωτιά...Μετα ξεκινάμε βάζουμε πάνω απο τα μακαρόνια που στρωσαμε το τυρί, μετά την γέμιση με την κρέμα γάλακτος και ξανά τα υπόλοιπα μακαρόνια ξανά τυρί και ξανά γέμιση..Τελος προσθετουμε ξανά τυρί για να καλυψει την κρέμα και έτοιμο...

Ετικέτες:

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής

Search