Απολαυστική νοστιμιά!!
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160 βαθμούς.
Λαδώνουμε με πινέλο ένα πήλινο σκεύος ή ότι άλλο μας εξυπηρετεί. Βάζουμε σε μέτρια φωτιά ένα τηγάνι και όταν ζεσταθεί σοτάρουμε για 2΄ ταμανιτάρια.
Στη συνέχεια προσθέτουμε ψιλοκομμένα το ζαμπό και το μπέικον καθώς και το σπανάκι όπως είναι κατεψυγμένο.
Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε και τοπ μοσχοκάρυδο.
Όταν πάρουν χρώμα τα βάζουμε στο σκεύος μας και ρίχνουμε από πάνω τα αυγά χτυπημένα. Ψήνουμε για 25΄.
Τότε την βγάζουμε και πασπαλίζουμε από πάνω το τυρί gouda και ξαναβάζουμε για άλλα 5΄ή έως ότου λιώσει το τυρί.