Λικέρ βατόμουρο
Συνταγή και εκτέλεση Katerina Galaki
Πολύ εύκολη
Φθηνή

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Λικέρ βατόμουρο

Πλένουμε τα βατόμουρα και τα σκουπιζουμε και τα βάζουμε με τη ζάχαρη στο μπουκάλι για 12 ώρες. Μετά προσθέτουμε τη βότκα και το αφήνουμε για ενα μήνα σε σκοτεινό μέρος και μια φορά την εβδομάδα ανακινουμε το μπουκάλι. Οταν είναι έτοιμο (θα φανεί από το χρώμα) το σουρώνουμε και το βάζουμε στο ψυγείο. Το σερβίρουμε σκέτο ή με πάγο.

Κατηγορία: 
Ετικέτες:

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής

Search

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.