Παραδοσιακό λικέρ της όμορφης Κέρκυρας!
Πλένουμε και τρυπάμε τα κουμ κουάτ και τα βάζουμε σε βάζο με 1 κούπα ζάχαρη και 2 κούπες ρακή. Αφήνουμε σε σκοτεινό μέρος για 1 μήνα.
Βράζουμε τις 2 κούπες ζάχαρη και 2 κούπες νερό για 5΄. Αφήνουμε να κρυώσει εντελώς και αδειάζουμε το σιρόπι στο βάζο. Προσθέτουμε και την τρίτη κούπα ρακή και το ξανακλείνουμε για 3-4 μέρες. Σουρώνουμε με φίλτρο. Το λικέρ μας πρέπει να είναι διάφανο.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.