Λικέρ κίτρο ή φράπα
Συνταγή και εκτέλεση Ελευθερία Παππά
Εύκολη
Φθηνή

Η φλούδα του κίτρου έχει πολλές βιοχημικές ουσίες. Περιέχει άφθονο αιθέριο λάδι, άλατα νατρίου και καλίου και βιταμίνες, όπως είναι μεταξύ άλλων και η αντιφλεγονώδης βιταμίνη C, που χρησιμοποιείται στη θεραπεία πολλών παθήσεων. Η φλούδα του κίτρου χρησιμοποιείται τόσο στη φαρμακοβιομηχανία όσο και στη ζαχαροπλαστική και στη σαπωνοποιία. 26114777 1777299765676008 5738637639978546076 o

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Λικέρ κίτρο ή φράπα

Βάζουμε τις φλούδες με το τσίπουρο σε ένα γυάλινο βάζο που κλείνει ερμητικά και το αφήνουμε μια βδομάδα στο ντουλάπι. 
Έπειτα βράζουμε το νερό με τη ζάχαρη κι από τη στιγμή του βρασμού μετράμε 5 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσει και ρίχνουμε μέσα το τσίπουρο, που το έχουμε σουρώσει. Ανακατεύουμε και το βάζουμε σε μπουκάλια.26171989 1777299735676011 6211914662558858263 o

Κατηγορία: 
Ετικέτες:
Tags:

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής

Search

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.