Πάστα σοκολατίνα με ζουμερό παντεσπάνι. Χωρίς τσέρκι
Συνταγή και εκτέλεση George Zolis
Πολύ εύκολη
Φθηνή

Το γλυκό της γιορτής μου. Πάστα σοκολατίνα με ζουμερό παντεσπάνι Χωρίς τσέρκι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Πάστα σοκολατίνα με ζουμερό παντεσπάνι. Χωρίς τσέρκι

Για το παντεσπάνι

Βάζουμε τα αυγά την ζάχαρη και την βανιλια χτυπάμε καλά μέχρι να ασπρίσει το μείγμα. Όταν είμαστε έτοιμοι ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά (τα στερεά υλικά κοσκινισμένα) ανακατεύουμε με μια σπάτουλα και βάζουμε σε ταψί 25αρι που έχουμε βάλει λαδόκολλα. Ψήνουμε 180 αντιστάσεις 15-20 λεπτά τσεκάρουμε με μια οδοντογλυφίδα η με ένα μαχαίρι τρυπώντας το πρέπει να βγαίνει στεγνό.

Για το σιρόπι

Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός το κονιάκ βράζουμε για δυο τρία λεπτά και πριν αφαιρέσουμε ρίχνουμε το κονιάκ.

Για την κρέμα σοκολάτας

Ψιλοκόβουμε τις σοκολάτες και βάζουμε την κρέμα γάλακτος (200γρ) σε φούρνο μικροκυμάτων η σε κατσαρόλα να ζεσταθεί και να λιώσει η σοκολάτα. Αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει. Βάζουμε την υπόλοιπη κρέμα στο κάδο η στο μιξερακι να γίνει σαντιγί κατά την διάρκεια του χτυπήματος βάζετε την άχνη ζάχαρη. Όταν είναι έτοιμη η σαντιγί ενσωματώνουμε με απαλές κινήσεις με την σοκολάτα σταδιακά.

Για την γκαναζ σοκολάτας

Βάζουμε την κρέμα γάλακτος να ζεσταθεί καλά ψιλοκόβουμε τις σοκολάτες και τις ρίχνουμε μέσα μέχρι να λιώσουν καλά. Ανακατεύουμε και ρίχνουμε επάνω στην τούρτα181023530 10219016693113503 5255682279836231898 n

Κατηγορία: 

Αναπαραγωγή βίντεο

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής
© Μαγειρικές Απολαύσεις. Created By Siteline

Search