Αυτή η συνταγή με φρέσκα μανιτάρια θα σας ενθουσιάσει. Την φτιάχνω οπότε δεν θέλουμε κρέας.
Βάζουμε σε ένα τηγάνι ελαιόλαδο το κρεμμύδι το σκόρδο τα φρέσκα κρεμμυδάκια και ξεκινάμε το σοτάρισμα. Μετα από 5 λεπτά αφού έχουμε καθαρίσει και κόψει τα μανιτάρια μας και τα ντοματινια βάζουμε αλάτι πιπέρι ανακατεύουμε για ένα δυο λεπτά και έπειτα βάζουμε τον πελτέ και το νερό αφήνουμε να φύγει καλά η υγρασία τέλος βάζουμε το μαϊντανό και σερβίρουμε