Αφρατος πουρές με γάλα αμυγδάλου σοταρισμένα μανιτάρια πιπεριές και κρέμα βαλσαμικου
Βραζουμε τις πατατες σε χαμηλη φωτια το νερο δεν το πεταμε
τις αφηνουμε λιγο και τις καθαριζουμε
τις βαζουμε σε ενα μπολ και τις λιωνουμε με ενα πηρουνι
ριχνουμε λεμονι και ξυσμα λαδι αλατι πιπερι και ριχνουμε λιγο ζεστο νερο απο αυτο που βραζαμε τις πατατες και ζεστο ροφημα αμυγδαλου σιγα σιγα μεχει να παρει την κατάλληλη υφη
σοτάρουμε τα μανιταρια και τις πιπεριες και ετοιμοοοο