Αφράτα μπιφτέκια με παντζάρι και μανιτάρια
4κσ βρωμη αλεσμενη η αλευρι!! αν χρειαστει παραπανω για να γινει σφιχτη η ζυμη βαζουμε και αλλο μπορουμε να βαλουμε μιση και μιση δόση
περναμε τα παντζαρια στο μουλτι και τα αφηνουμε να στραγγιξουν πολυ καλα
περναμε ολα τα υπολοιπα υλικα απο το μουλτι και τα σωταρουμε λιγα λεπτα να φυγουν τα υγρα!!
μολισ ειναι ετοιμα ενωνουμε ολα τα υλικα μαζι και τα αφηνουμε λιγο να κρυωσουν .στη συνεχεια βαζουμε το αλευρι με το λαδι και ανακατεύουμε μόλις σφιξει λιγο η ζυμη τα βάζουμε ψυγειο μιση ωρα!! στη συνεχεια πλαθουμε μικρα κεφτεδακια για να ειναι και τραγανα και τα τηγανίζουμε !!!