Τσιγαρίζουμε σε λίγο λάδι τις γαρίδες, μύδια, μπακαλιάρο, καλαμάρι και γενικά ό’ τι θαλασσινό μας αρέσει.
Προσθέτουμε την πιπεριά και αφήνουμε να μαγειρευτεί 5 λεπτά. Ρίχνουμε λίγο νερό, σκεπάζουμε και αφήνουμε 10 λεπτά περίπου ίσα ίσα να μαλακώσουν λίγο.
Βάζουμε το ρύζι μαζί με το καλαμπόκι & τον αρακά. Ρίχνουμε σταδιακά νερό ζεστό ώσπου να μαγειρευτεί ανακατεύοντας συνεχώς .
Αλατίζουμε, πιπερώνουμε και βάζουμε και λίγη ρίγανη.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.