Χοιρινό σνίτσελ. Δείτε την πιο εύκολη συνταγή για πανάρισμα χοιρινού-κοτόπουλου
Χτυπάμε το γάλα με τα αυγά μαζί. Παίρνουμε τα κομμάτια από το χοιρινό και τα στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι. Τα περνάμε από το αλεύρι μετα από το αυγό και το γάλα και μετα από την φρυγανιά αν θέλουμε μπορούμε να τα περάσουμε και δεύτερη φορά από το αυγό και την φρυγανιά. Βάζουμε σε ένα τηγάνι σπορέλαιο και τηγανίζουμε από 3-4 λεπτά από την κάθε πλευρά.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.