Παραδοσιακό φαγητό! Αρέσει στα παιδιά!
Σοτάρω σε λάδι τα κομμάτια της γαλοπούλας - μπούτι- να πάρουν χρώμα, προσθέτω το τριμμένο κρεμμύδι να πάρει χρώμα και αυτό, μια κουταλιά της σούπας πελτέ και μισή κούπα τριμμένη ντομάτα και λίγο νερό. Αφήνω να μαγειρευτεί σε μέτρια φωτιά για 25 λεπτά!
Προσθέτω κομμένες πατάτες, αλάτι και πιπέρι και λίγο νερό ακόμα!! Αφήνω αλλα 20-30 λεπτά σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες και να δέσει η σάλτσα, ελέγχοντας την σάλτσα!!