Μακαρόνια με κιμά, μπέικον και κουκουνάρι της Λίνας
Ζεσταίνετε ελάχιστο από το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι και σοτάρετε τα κουκουνάρια με το μπείκον. Τα αδείαζεται σε ένα πιάτο. Με το υπόλοιπο ελαόλαδο σωτάρετε τα κρεμμύδια, την πιπεριά, τους πελτέδες και το σκόρδο. μαζί με τον κιμά. Τον ροδίζετε ανακατεύοντας μέχρι να αρχίσει να καβουρδίζεται.
Προσθέτετε το καρότο, ανακατεύετε και σβήνετε με το κρασί. Ρίχνετε τη ντομάτα, την πάπρικα, αλάτι και πιπέρι και σιγοβράζετε τη σάλτσα για 35 λεπτά.
Στο μεταξύ έχετε βράσει το σπαγγέτι σε άφθονο αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία του. Το σουρώνετε και το περιχύνετε με το καυτό ηλιέλαιο.
Σερβίρετε το σπαγγέτι, περιχύνετε με μπόλικη σάλτσα κιμά. Συνοδεύετε με τριμμένη παρμεζάνα ή όποιο τυρί σας αρέσει.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.