Κορμος με μαρμελαδα και επικαλυψη σοκολατας
Συνταγή και εκτέλεση George Zolis
Εύκολη
Φθηνή

Κορμος με μαρμελαδα και επικαλυψη σοκολατας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Κορμος με μαρμελαδα και επικαλυψη σοκολατας

Βάζουμε τα αυγά και την ζάχαρη και τα χτυπάμε για πέντε λεπτά αμέσως μετα ρίχνουμε το αλάτι και την βανίλια. Με μια σπάτουλα ανακατεύουμε το μείγμα και με το σουρωτήρι ρίχνουμε σιγά σιγά το αλεύρι μέχρι να ενσωματωθεί στο μείγμα. Βάζουμε λαδόκολλα σε ταψί την βουτυρώνουμε λίγο και ρίχνουμε το μείγμα απλώνουμε  και ψήνουμε σε προ θερμασμένο φούρνο για 25 λεπτά αντιστάσεις 180 βαθμούς. Όταν είναι έτοιμο το τυλίγουμε σε μια πετσέτα και αφήνουμε να κρυώσει. Όταν είναι έτοιμο ανοίγουμε σιγά σιγά το παντεσπάνι βάζουμε μαρμελάδα και ξανά κλείνουμε. Σε ένα μπολ κόβουμε κομματάκια την σοκολάτα και ρίχνουμε το ηλιέλαιο λιώνουμε και ρίχνουμε και την μερεντα ανακατεύουμε καλά και το ρίχνουμε επάνω στον κορμό αφήνετε να κρυώσει και έτοιμο.70688904 10214538051550263 7641293457251631104 n

Αναπαραγωγή βίντεο

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μπες στο φόρουμ των συνταγών
εργαλεία μαγειρικής - συνταγές
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής
© Μαγειρικές Απολαύσεις. Created By Siteline

Search