Λεμονόπιτα με σιμιγδάλι και αλεύρι
Συνταγή και εκτέλεση Sevasti Anthoula
Πολύ εύκολη
Φθηνή

Ζουμερή και ανάλαφρη λεμονόπιτα. Ιδανική ως βάση για παγωτό!

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Λεμονόπιτα με σιμιγδάλι και αλεύρι

Φτιάχνουμε πρώτα το σιρόπι το οποίο βράζουμε για 5 λεπτά και το αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς, ανακατεύουμε σε ένα μπωλ το αλεύρι, το baking powder, τις βανίλιες,το ξύσμα, το σιμιγδάλι. Σε ένα άλλο ανακατεύουμε τα αυγά,τη ζάχαρη,το λάδι, το γιαούρτι, το χυμό λεμονιού. Ενοποιούμε τα δυο μείγματα και μόλις ομογενοποιηθουν βάζουμε το μείγμα στη φόρμα ψήνουμε για 50 λεπτά και σιροπιάζουμε, ζεστό γλυκό με κρύο σιρόπι.

Κατηγορία: 

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής

Search