Σπιτικά Γαριδάκια με Τυρί. Δεν θα ξανά αγοράσω έγιναν φανταστικά με απλά υλικά που έχουμε σπίτι.
Καθαρίζουμε και βάζουμε τις πατάτες να βράσουν για 20 λεπτά όταν είναι έτοιμες τις πολτοποιούμε και έπειτα ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά πλάθουμε να έχουμε μια μαλακιά ζύμη. Βάζουμε την ζύμη σε κορνε και σε άφθονο σπορέλαιο εφόσον κάψει κόβουμε κορδονάκια και τηγανίζουμε. Δεν ανακατεύουμε μέχρι να αρχίσουν να παίρνουν χρώμα. Όταν είναι έτοιμα βάζουμε σε χαρτί κουζίνας. Τρώγονται φρέσκα και την ίδια ημέρα.