Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με την άχνη για 10 λεπτά. Ρίχνουμε τις βανίλιες,τα αμύγδαλα (που πρέπει να έχουν κρυώσει) και προσθέτουμε το αλεύρι λίγο λίγο να έχουμε μια ζύμη μαλακιά που να μην κολλάει.Πλάθουμε μπαλάκια ή μισοφέγγαρα,τα βάζουμε σε ταψιά με λαδόκολλα και τα ψήνουμε και τα δυο μαζί στους 170°αέρα για 40 λεπτά.
Δεν πρέπει να τους ψήσουμε παραπάνω και να πάρουν πολύ χρώμα .Εδώ έχουμε ένα μυστικό, τους πασπαλίζουμε με μια ιδέα γαρύφαλλο τριμμένο!Δεν μπορείτε να φανταστείτε το άρωμα τους
Όταν κρυώσουν πολύ καλά,τους τυλίγουμε στην άχνη.