Σε ένα βαθύ μπολ βάζουμε τα λάδια με τη ζάχαρη και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν κρέμα. Κατόπιν προσθέτουμε τον μουστο, τον χυμό πορτοκαλιού όπου μέσα έχουμε προσθέσει τη σόδα, ρίχνουμε τα μυρωδικά και προσθέτουμε το αλεύρι ανακατεμένο με το μπέικιν. Ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε μια μαλακή, εύπλαστη ζύμη. Την αφήνετε τουλάχιστον για μια ώρα να δέσουν τα υλικά Πλάθουμε κουλουράκια σε σχήμα και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς αέρα για 20 - 30 λεπτά περίπου.