Ωραίο συνοδευτικό για όσπρια!!
Τρίβουμε τα κολοκυθάκια ώρες πριν και τα αλατίζουμε να βγάλουν τα ζουμιά τους.
Κατά διαστήματα τα στύβουμε.
Αφού βγάλουν τα περισσότερα υγρά βάζουμε στα κολοκυθάκια τα τριμμένα καρότα, το αλεσμένο παξιμάδι, το τυρί ,τα μυρωδικά, το κρεμμύδι και τέλος τα αυγά και το αλεύρι. Βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα. Και μετά κάνουμε κεφτεδάκια και τα αλευρώνουμε και τηγανίζουμε.
Tip: Μπορούμε να τα αλευρώσουμε και να τα βάλουμε καταψυξη. Όποτε θέλουμε ζεσταίνουμε καλά ένα τηγάνι με λάδι και τηγανίζουμε κατευθείαν. Δεν τα ξεπαγώνουμε.