Τυροκροκέτες Εύκολες, Τραγανές με μόνο δυο υλικά. Αυτή τη συνταγή θα τη φτιάχνετε συνέχεια.
Εάν πάρετε τυρί που δεν είναι τριμμένο θα πρέπει να το τρίψετε στο άγριο του τριφτή. Βάζουμε σε ένα μπολ το τυρί και τα αυγά ζυμώνουμε πάρα πολύ καλά μέχρι να γίνει πολτός. Κάνουμε μπαλάκια σαν καρύδι και τηγανίζουμε σε αρκετό σπορέλαιο πολύ καυτό (δεν μας ενδιαφέρει αν είναι τηγάνι… μπορεί να γίνει και σε μικρή κατσαρόλα αρκεί να έχει αρκετό λάδι). Το τηγάνισμα θα γίνει σωστό βάζοντας την μια ανά 5 δευτερόλεπτα και ποτέ πάνω από έξι