Σιρόπι
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και από την ώρα βρασμού μετράμε 6 λεπτά και αφαιρούμε από την φωτιά
Γέμιση
Βάζουμε τα αμύγδαλα την καρύδα την κανέλα και ανακατεύουμε.
Συναρμολόγηση
Λιώνουμε το βούτυρο και με την βοήθεια ενός πινέλου ρίχνουμε επάνω σε ένα φύλλο. Βάζουμε άλλο ένα και διπλώνουμε το φύλλο στο ένα τέταρτο. Σκορπάμε λίγο από την γέμιση βάζουμε ένα ξύλο η δυο καλαμάκια και κάνουμε ρολό. Πιέζουμε τις δυο άκριες βγάζουμε το ξύλο και βάζουμε σε ταψί. Συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία μέχρι να γεμίσουμε το ταψί. Μην ξεχνάτε να βάζετε βούτυρο σε κάθε φύλλο. Βάζουμε στο ψυγείο για 20 λεπτά και ανάβουμε τον φούρνο στους 150 αντιστάσεις. Βγάζουμε από το ψυγείο κόβουμε μερίδες ραντίζουμε με λίγο νερό και ψήνουμε για μια με μιάμιση ώρα στους 150 αντιστάσεις. Μόλις είναι έτοιμος σιροπιάζουμε κατευθείαν.