Τούρτα καραμέλα με κράμπλ χωρις παντεσπάνι χωρις σιρόπι.
Κραμπλ
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ και τρίβουμε την ζύμη ώστε να πάει παντού το βούτυρο. Ψήνουμε 30 λεπτά αντιστάσεις στους 180 ανακατεύοντας δυο τρεις φορές
Γέμιση
Βάζουμε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ μας και μετα από δυο λεπτά ρίχνουμε την ζάχαρη. Χτυπάμε μέχρι να γίνει σαντιγί και ρίχνουμε σταδιακά την καραμέλα ανακατεύοντας απαλά. Η καραμέλα πρέπει να πέσει σταδιακά.
Γκαναζ
Βάζουμε την κρέμα γάλακτος να ζεσταθεί καλά ψιλοκόβουμε τις σοκολάτες και τις ρίχνουμε μέσα μέχρι να λιώσουν καλά. Ανακατεύουμε και ρίχνουμε επάνω στην τούρτα
Στήσιμο
Βάζουμε λίγο από το κραμπλ μόλις βγει σε τσέρκι 26 εκατοστά αφήνουμε να κρυώσει λιγάκι και έπειτα βάζουμε γέμιση αυτό θα το κάνουμε τρεις φορές. Ρίχνουμε την γκαναζ που έχουμε φτιάξει και στολίζουμε όπως θέλουμε