ΔΙΧΡΩΜΟΣ ΧΑΛΒΑΣ
Λάδι και σιμιγδάλι στο τηγάνι να χρυσαφισει το σιμιγδάλι.
Σε κατσαρόλα γάλα νερό και ζάχαρη,ξυσμα ή βανίλια μόλις κοχλασουν ρίχνω το σιμιγδάλι με προσοχή γιατί τσουρουφλαει ανακατεύω αφήνω λίγο ακόμα και αποσύρω.Προσθετω την καρυδα.Χωριζω στα δύο και στο ένα μέρος ρίχνω τα 2/3 της κουβερτουρας και ανακατεύω να λιώσει.
Σε φόρμα βάζω το ανοιχτό μείγμα και μετά το σκούρο.
Αφού κρυώσει ξεφορμαρω .
Ρίχνω σοκολάτα λιωμένη και καρύδα.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.