8 ασπράδια
560γρ ζάχαρη
2κγ ξύδι
2κγ κορν φλαουερ
Χτυπάμε τα ασπράδια καλά, προσθέτουμε σιγά σιγά τη ζάχαρη, στο τέλος το ξύδι και το κορν φλαουερ.
Σε ένα ταψί σχηματίζουμε δύο μεγάλους κύκλους με τη μαρέγκα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 100βαθμούς για μία ώρα. Αφήνουμε τη μαρέγκα να κρυώσει καλά
Σως:
Περίπου 500γρ φράουλες
Ζάχαρη όσο θέλουμε
Πολτοποιουμε
Κρέμα:
1 κουτάκι μόρφατ, το χτυπάμε σύμφωνα με τις οδηγίες
Μπορούμε να προτιμησουμε όμως μονο και σαντιγί
Γαρνίρισμα:
Ψιλοκομμένες φράουλες
Μυρτιλα
Βατόμουρα