Πάβλοβα
Συνταγή και εκτέλεση Evi Nasta
Εύκολη
Φθηνή

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Πάβλοβα

8 ασπράδια 
560γρ ζάχαρη 
2κγ ξύδι 
2κγ κορν φλαουερ
Χτυπάμε τα ασπράδια καλά, προσθέτουμε σιγά σιγά τη ζάχαρη, στο τέλος το ξύδι και το κορν φλαουερ. 
Σε ένα ταψί σχηματίζουμε δύο μεγάλους κύκλους με τη μαρέγκα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 100βαθμούς για μία ώρα. Αφήνουμε τη μαρέγκα να κρυώσει καλά

Σως:
Περίπου 500γρ φράουλες 
Ζάχαρη όσο θέλουμε 
Πολτοποιουμε

Κρέμα:
1 κουτάκι μόρφατ, το χτυπάμε σύμφωνα με τις οδηγίες 
Μπορούμε να προτιμησουμε όμως μονο και σαντιγί

Γαρνίρισμα:
Ψιλοκομμένες φράουλες 
Μυρτιλα 
Βατόμουρα

Κατηγορία: 

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής

Search