Ροξάκια
Βάζουμε το λάδι νερό ζάχαρη Μαγια μπέικιν και αλεύρι και το αυγο μέχρι να έχουμε μια ζύμη που να μην κολλάει στα χέρια . Την χωρίζουμε στα δύο. Στη μία βάζουμε κακάο κανέλα γαρύφαλλο καρύδια .
Καθε ζυμη την χωρίζουμε σε τέσσερα μπαλάκια. Τα ανοίγουμε σε φύλλο από κάτω βάζουμε άσπρη ζυμη και απο πανω την καφε κάνουμε ρολο και τα κόβουμε σε μικρά κομματάκια . Καθε ρολο βγάζει 15 ροξάκια. Ψήσιμο στους 175 βαθμούς για 25 λεπτά .
Το σιρόπι θέλει βράσιμο πέντε λεπτά από την ώρα που θα κοχλάσει .
Κρύα τα ροξάκια καυτο το σιρόπι