Μηλοπιτα
Συνταγή και εκτέλεση ‎Christina Lignou‎
Πολύ εύκολη
Φθηνή

Μηλοπιτα αναποδογυριστη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Μηλοπιτα

καθαρίζουμε τα μήλα,βγάζουμε τα κουκουτσια και τα κόβουμε ροδελες.τα στρωνουμε σε ενα βουτυριμενο ταψακι ,ρίχνουμε την ζάχαρη,το βιταμ σε χοντρά κομματια και λίγη κανέλα.τα ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο 180 βαθμους μέχρι να ροδισουν(περιπου 30 λεπτα).σε ενα μπολ χτυπάμε την ζάχαρη με τα αυγά (τα ρίχνουμε κ χτυπάμε εναλλάξ) ,το κονιακ κ προσθέτουμε το κοσκινισμενο αλεύρι στο οποίο έχουμε προσθέσει και το Μπέκιν παουντερ.τέλος ρίχνουμε της βανιλιες.χτυπάμε καλά με το μιξερ .βγάζουμε απο το φουρνο τα ψημένα μήλα κ ρίχνουμε τη ζύμη πανω σε αυτά.το βάζουμε στο φούρνο και το ψήνουμε στους 180 αντιστασεις περιπου 20 λεπτά (μέχρι να ροδισει).Το βγάζουμε όταν έχει ψηθεί κ το ανάποδογυριζουμε σε μια πιατέλα.το στολιζουμε αν θέλουμε με καρύδια.καλη επιτυχία.

Ετικέτες:

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής

Search