Παντεσπάνι αφράτο για τούρτες
Συνταγή και εκτέλεση George Zolis
Πολύ εύκολη
Φθηνή

Παντεσπάνι αφράτο για τούρτες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Παντεσπάνι αφράτο για τούρτες

Βαζουμε τα αυγα με την ζαχαρη και χτυπαμε για πεντε λεπτα να ασπρισει. ριχνουμε σταδιακα το αλευρι και ολα τα υπολοιπα υλικα ανακατευωντας με απαλες κινησεις. Σε ταψι 25 εκατοστα βαζουμε λαδοκολλα στο κατω μερος και αλειφουμε με ηλιελαιο. Ρχινουμε το μειγμα και ψηνουμε αντιστασεις στους 170 για 40 λεπτα. Τρυπαμε στην μεση με ενα μαχαιρακι να τσεκαρουμε αν ειναι ετοιμο. Αφηνουμε να κρυωσει και κοβουμε, το βαζουμε σε μεμβρανη και το αφηνουμε ψυγειο.121555871 10217702888509209 1194830473460189742 o

Αναπαραγωγή βίντεο

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής
© Μαγειρικές Απολαύσεις. Created By Siteline

Search

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.