Τοποθετω τα φύλλα ζελατίνας σε κρύο νερό. Σε ένα μπολ αναμειγνύω τα τυριά καλά με ένα κουτάλι βαζω το χυμό λεμονιού και το αλατοπίπερο. Σε μισό φλιτζάνι χλιαρού νερο διαλύω τις ζελατίνες και το ρίχνω στο μείγμα των τυριών. Ανακατεύω καλά και το βάζω στο ψυγείο. Σε μία στρογγυλή φόρμα βάζω διάφανη μεμβράνη, καλύπτο τα τοιχώματα και φροντίζω να εξέχει και λίγο ώστε να μπορέσω μετά να την τραβήξω στο ξεφορμάρισμα. Αδειάζω το μισό μείγμα τυριών, βαζω τα τρίμματα καρυδιού με το σχοινόπρασσο ή τον άνιθο . Από πάνω αδειάζω το υπόλοιπο μείγμα τυριών. Στρώνω με ένα κουτάλι την επιφάνεια για να γίνει ομοιόμορφη και βάζω τη φόρμα στο ψυγείο. Την αφήνω στο ψυγείο τουλάχιστον 6 ώρες ή από την προηγούμενη πριν τη σερβίρω. Λίγο πριν τη σερβίρψ, την ξεφορμάρω με προσοχή και τη γαρνίρο με τα σπόρια ροδιού.Ξεκιναω να βαζω τα ροδια απο κατω προς τα πανω.
ΥΣ.
Η μπορειτε απλα να κανετε παντζαροσαλατα. και να την στολισετε με ροδι.