Ζυμώνουμε κ αφήνουμε να φουσκώσει. Ανοίγουμε το φύλλο, λαδώνοντας τα χέρια μας, μέσα στο ταψί. Βάζουμε ή σάλτσα σπιτική ή σάλτσα ντομάτας εμπορίου με ρίγανη και δυόσμο και αν θέλουμε και λίγο αλάτι.
Αλλαντικά ό,τι μας αρέσει και τυράκι κίτρινο βάζω 1/2 κιλο γκουντα-εμμενταλ-μοτσαρελα ανακάτεμενα.
Απο πάνω πιπεριές,μανιτάρια, λίγο βούτυρο σε κομμάτια σκόρπια. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για μισή ώρα περίπου.