Μπαουντι Bounti
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα (χαμηλή θερμοκρασία) το βούτυρο την κρέμα γάλακτος και την ζάχαρη μόλις λιώσει το βούτυρο ρίχνουμε το έλαιο καρύδας και το αλάτι αμέσως μετα την καρύδα και ανακατεύουμε για ενα λεπτό το βγάζουμε το απλώνουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα και το αφήνουμε μισή ώρα κατάψυξη κόβουμε οτι σχήμα θέλουμε το ξαναβάζουμε άλλη μισή ώρα κατάψυξη να δέσει το σχήμα και το περνάμε από σοκολάτα λιωμένη που έχουμε ήδη λιώσει σε Μπεν Μαρί