Βάζουμε σε μπολ την κρέμα γάλακτος, τη ζάχαρη, τη βανιλίνη και τα αυγά και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε το αλεύρι και τέλος το μπέικιν.
Βάζουμε τη ζύμη σε βουτυρωμένο ταψί (40cm x 30cm) και ψήνουμε στους 200 βαθμούς Κελσίου για 15 περίπου λεπτά μέχρι να πάρει ένα ανοιχτόχρωμο καφέ χρώμα.
Λιώνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε τη ζάχαρη, την κανέλα, το μέλι, τη βανιλίνη και το γάλα και περιχύνουμε το μίγμα πάνω στην ψημένη ζύμη.
Ψήνουμε για άλλα 15 λεπτά στους 200 βαθμούς.