Λαδορεβανι νηστίσιμο
βράζουμε το νερό μαζί με το λάδι τη ζάχαρη το ξύσμα και το χυμό λεμονιού όταν κοχλάζει Ρίχνουμε εναλλάξ το ψιλό και χοντρό σιμιγδάλι και ανακατεύουμε καλά προσοχή γιατί πετάει να μην καούμε μέχρι το μίγμα να κόβεται καλά με ενα μαχαίρι και προσοχή μην πιάσει ο πάτος της κατσαρόλας διάρκεια ανακατεματος 2_3 λεπτά το αδειάζουμε σε στρογγυλό ταψί το στρώνουμε με ενα κουτάλι το κόβουμε με μαχαίρι και πασπαλίζουμε με σουσάμι και στο καθε κομμάτι βάζουμε ενα αμύγδαλα ψήνουμε για 1 ώρα να πάρει χρώμα στους 220 βαθμούς