ΚΟΤΟΠΙΤΑ
Για την διαδικασία:
1)Πρώτα ανοίγω δύο φύλλα και τα ψηνω στους 180 περίπου 15 λεπτά.
2) Ανοίγω ένα φύλλο και καλύπτω το ταψί .
3)Ανοίγω ένα και το κόβω λωρίδες, και τις τοποθετώ πάνω στο πρώτο φύλλο που είναι έξω από το ταψί, για να κάνω χοντρό τον κόθρο!
4)Ανοίγω 3 φύλλα πάνω απο το πρώτο!
5)Βάζω την μισή γέμιση!
6)Τοποθετώ τα δύο προψημένα φύλλα!
7)Βάζω την υπόλοιπη γέμιση!
8)Ανοίγω 4 φύλλα!
9)Δημιουργώ τον κόθρο (τυλιγουμε τις ακριες στο ταψι)!
10)Χαράζω την πίτα!
11) Ψήνω στους 180 για μία ώρα!
12)Βγάζω την πίτα από το ταψί και την ψήνω άλλα 10 λεπτά πάνω στην σχάρα.
Η διαδικαδία φαίνεται στις φωτογραφίες!
Δεν λαδώνω το ταψί, ούτε το 1ο φύλλο!
Ψεκάζω τα υπόλοιπα φύλλα με ηλιέλαιο, ίσα να γιαλίσουν τα φύλλα, περίπου 150γρ στο σύνολο!
Είναι μία πολύ ιδιαίτερη πίτα που θα ενθουσιάσει όποιον δοκιμάσει!