Κέικ σοκολάτας ΧΩΡΙΣ ΦΟΥΡΝΟ. Χωρίς αυγά, χωρίς γάλα, χωρίς βούτυρο.
Βαζουμε όλα τα υγρα μαζι με την ζαχαρη ανακατευουμε για λιγο και επειτα ριχνουμε τα στερεα συνεχιζουμε το ανακατεμα για ένα δυο λεπτα. Σε ταψακι που εχουμε βαλει λαδοκολλα εχουμε περασει με μεργαρινη κι αλευρακι ριχνουμε το μειγμα. Σε μια κατσαρολα η ένα τηγανι που εχουμε βαλει σε χαμηλη φωτια βαζουμε το ταψακι και επειτα μισο ποτηρι του κρασιου νερο. Κλεινουμε και αφηνουμε τουλαχιστον για μια ωρα. Τσεκαρουμε με μια οδοντογλυφιδα και όταν βγαινει στεγνη είναι ετοιμη. Παρακαλω δειτε το βιντεο που σας εξηγω πως θα γινει χωρις να καψετε το σκευος σας https://youtu.be/eFtIExagPmY