Βανίλια υποβρύχιο με μόλις 90 λεπτά του ευρώ όλο το βάζο που βλέπετε
Βάζουμε το νερό την ζάχαρη και την γλυκόζη μόλις έρθει βρασμός χαμηλώνουμε την εστία στο μισό της δυναμης της εστιας. (αν ειναι μεχρι το 9 θα το βαλετε στο 4) και αφήνουμε 25 λεπτά στην διάρκεια κάνουμε κάποια ανακατέματα. Μετα τα 25 λεπτά ρίχνουμε το αλάτι και το άρωμα ανακατεύουμε και βάζουμε στον κάδο του μίξερ αφήνουμε 15-20 λεπτά να πέσει η θερμοκρασία και χτυπάμε για 5-10 λεπτά με τον αυγοδαρτη μέχρι να πήξη και να αλλάξει χρώμα. Μεταφέρουμε το μείγμα σε βάζο και βάζουμε στο ψυγείο για 24 ώρες.