ΓΑΡΙΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ
Βράζουμε τα μακαρόνια
Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζουμε λάδι το κρεμμύδι και το σκόρδο τριμμένα και τα ανακατεύουμε μέχρι να βγάλουν τα αρώματα τους.Προσθέτουμε την σάλτσα τον πελτέ πιπεριά να βράσουν ενώ προσθέτουμε 1-2 κουτάλες νερό από τα μακαρόνια που βρασαμε.Προσθέτουμε τις γαρίδες στην σάλτσα μέχρι να κοκκινίσουν και τις γυρίζουμε μέχρι να γίνουν. Θέλει λίγο χρόνο. Τέλος με την πιρούνα παίρνουμε τα μακαρόνια με τα νερά και τα βάζουμε στο τηγάνι. Ανακατεύουμε και τρίβουμε φέτα και ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Σημ.Τα νερά με τα μακαρόνια που γράφω σημαίνει ότι δεν τα στραγγίζουμε στο σουρωτήρι για να μην στεγνώσει η σάλτσα.