Εμενα μου βγηκε αρκετα ψηλή,αυτο μπορείτε να το ρυθμισετε,αναλογα το ταψι σας ,αναλογα τα αυγα κ ριχνοντας λιγο μπεικιν παραπανω.σε αυτη εβαλα 6 αυγα σε καθε παντεσπάνι κ εψησα σε 30 αρι ταψι.,εγω όμως θα σας γραψω με 3 αυγα και αν θέλετε εσεις απλα διπλασιάζεται..η συνταγη του παντεσπάνι είναι για ενα,,εγω εφτιαξα 3 ξεχωριστα,
ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ
Χτυπαω αυγα ζαχαρη κ βανίλιες στο μιξερ,να ασπρισουν,κοσκινιζω αλεύρι κ κακαο και ριχνω με απαλες κινήσεις..στρωνω λαδόκολλα κ ριχνω το μιγμα,ψηνω για 25 λεπτα στους 180
ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΉΣ ΣΟΚΟΛΆΤΑΣ
Ανακατεύουμε συνεχως σε μια κατσαρόλα ολα τα υλικα να μην κόλλησει,μεχρι να δεσει κ να γίνει λρια κρεμα,κατεβάζουμε απο τη φωτιά και μεταφερουμε σε μπολ σκεπάζουμε με μεμβράνη κ αφήνουμε να κρυώσει.Μετα βάζουμε ψυγειο να παγώσει καλα,,βγαζουμε χτυπαμε στο μιξερ και είναι έτοιμη προς χρηση.
ΣΙΡΟΠΙ:
2 ποτήρια ζαχαρη
2,5 ποτήρια νερο
Φλούδα λεμονιού
Βράσιμο για 5 λεπτα
Απο πανω εριξα γλασο,χρησιμοποίησα 2 κουβερτούρες και 250μλ γάλα εβαπορέ,,οση κουβερτούρα τοσο εβαπορέ πάει.
Σαντιγί γκαρνι 1 κουτί για τα πλαϊνά,ετοιμη ζαχαροπαστα για τα λουλούδια..
Συναρμολογω,παντεσπάνι,σιροπι κρεμα εναλλαξ και βαχρω ψυγειο να παγωσει πολυ καλά πριν ολοκληρωσω με γλασο και σαντιγι.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.