Υγρό κέικ σοκολάτας
Συνταγή και εκτέλεση Maria Cooker
Εύκολη
Φθηνή

Σοκολατένιο κέικ φουλ σοκολατα!

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Υγρό κέικ σοκολάτας

 
ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΚ
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στστο 170 βαθμούς. Σε μπωλ, βάζουμε τα 7 πρώτα υλικά, και με ένα αβγοδάρτη, ανακατεύουμε πολύ καλά. Προσθέτουμε τα αυγά, το γάλα, το λάδι και ομογενοποιούμε. Τέλος ρίχνουμε το βραστό νερό και κάνουμε πολύ καλό ανακάτεμα. Σε ταψάκι 25εκ, βάζουμε λαδόκολλα ή βουτυροκακαόνουμε. Ρίχνουμε το μείγμα και ψήνουμε στις  αντιστάσεις για 45-50 λεπτά. Βγάζουμε, αφήνουμε να κρυώσει τελείως.
Για την επικαλυψη
Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα κατσαρόλακι, κρύα από την αρχή, και ανάβουμε την εστία σε μέτρια θερμοκρασία. Ανακατεύουμε μέχρι να πήξει. Αφήνουμε να κρυώσει.
Κόβουμε το κέικ, σε 2 δίσκους, κάνουμε διπλή δόση κρέμας, βάζουμε τη μισή στη μέση, και την υπόλοιπη από επάνω και περιφερειακά. Γαρνίρετε με ότι θέλετε. Εδώ είναι με  κορν φλεικς.
Κατηγορία: 
Ετικέτες:

Κριτικές

5
Τετάρτη, 30 Μαΐου 2018
Εξαιρετικά ζουμερο και σοκολατένιο κέικ!
- Χριστίνα-Πέτρος Τζίβα-Μανωλιάδης
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής
© Μαγειρικές Απολαύσεις. Created By Siteline

Search

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.