Σπανακοτυρόπιτα με χωριάτικο σπιτικό τραγανό φύλλο και γέμιση που θα σας ενθουσιάσει.
Βάζουμε όλα τα υλικά μια για το φύλλο και ζυμώνουμε για δυο τρία λεπτά. Σκεπάζουμε και αφήνουμε την ζύμη να ξεκουραστεί. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε ενάμιση λίτρο νερό και ζεματάμε το σπανάκι για δυο τρία λεπτά και βάζουμε σε σουρωτήρι. Στην κατσαρόλα βάζουμε λάδι το κρεμμύδι και σοτάρουμε. Ρίχνουμε το σπανάκι και ανακατεύουμε συχνά ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά και συνεχίζουμε σε χαμηλή φωτιά το βράσιμο μέχρι να φύγει όλη η υγρασία. Κόβουμε την ζύμη μας σε πέντε κομμάτια και ανοίγουμε φύλλο (Δείτε βίντεο) βάζουμε δυο φύλλα κάτω και κάθε φορά που βάζουμε φύλλο το λαδώνουμε καλά. Βάζουμε την μισή γέμιση ένα φύλλο από πάνω την άλλη μισή γέμιση και άλλα δυο φύλλα από επάνω. Ρίχνουμε ελαιόλαδο κόβουμε την πίτα μας την ραντίζουμε με λίγο νερό και Ψήνουμε 180 βαθμούς αντιστάσεις για μια ώρα.