Φανταστική στριφτή πίτα με κιμά και τραγανό φύλλο που ανοίγει χωρίς πλάστη. Κιμαδόπιτα.
Ζύμη
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί και κόβουμε σε μπαλάκια τα οποία τα βάζουμε σε ένα σκεύος και ρίχνουμε από επάνω λάδι βάζουμε μεμβράνη και τα αφήνουμε να ξεκουραστούν
Κιμάς
Βάζουμε το κρεμμύδι το σκόρδο το λάδι και τον κιμά και το σοτάρουμε μέχρι να φύγουν όλα τα υγρά ρίχνουμε και όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε μέχρι να φύγει όλη η υγρασία και να αλλάξει ο ήχος
Γέμιση
Αφού έχουμε αφήσει να κρυώσει ο κιμάς ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύομε καλά.
Συναρμολόγηση
Ανοίγουμε τα φύλλα όπως δείχνω στο βίντεο απλώνουμε γέμιση και ρολαρουμε το ζυμάρι το βάζουμε σε ταψί 35 εκατοστά αφού έχουμε ρίξει λίγο ελαιόλαδο. Κάνουμε το ίδιο μέχρι να τελειώσει το ζυμάρι και η γέμιση
Ψήνουμε 200 βαθμούς αντιστάσεις 50-60 λεπτά ανάλογα το φούρνο