χωριάτικη πίτα με μακαρόνια τυρί, φέτα και αυγά.
Βράζουμε τα μακαρόνια με τον χρόνο που λέει το πακέτο μαζί με το αλάτι. Σε ένα μπολ βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά και τα μακαρόνια όταν είναι έτοιμα. Σε ένα ταψί 25Χ37 βάζουμε λίγο λαδί και βάζουμε τα τρία φύλλα δημιουργήσουμε μια φωλιά. Ρίχνουμε το μείγμα και μετα λίγο πιπέρι κι αρχίζουμε και κλείνουμε την πίτα μας. Κάθε φύλλο που βάζουμε πρέπει να βάζουμε και λαδί για να ψηθούν τα φύλλα. Λαδώνουμε το τελευταίο φύλλο σε όλη την επιφάνεια και πασπαλίζουμε με λίγο σουσάμι και ψήνουμε 180 αντιστάσεις 45 λεπτά