Τυρόπιτα. Χωρίς φούρνο!. Τραγανή έξω και μέσα τόσο ζουμερή,
Παίρνουμε ένα τηγάνι μεγάλο και αφού έχουμε φτιάξει την γέμιση μας ανακατεύοντας απλά όλα τα υλικά και αρχίζουμε να φτιάχνουμε μια φωλιά από φύλλα. Κάθε φορά που βάζουμε φύλλο ρίχνουμε λίγες σταγόνες λάδι. Εφόσον έχουμε βάλει τα μισά φύλλα στο κάτω μέρος ρίχνουμε μια δόση γέμισης και από πάνω φύλλα επαναλαμβάνουμε άλλες δυο φορές. Τέλος κλείνουμε με τα φύλλα μας και σε σιγανή φωτιά αρχίζουμε να ψήνουμε την πίτα μας. Μπορείτε να την γυρίσετε όσες φορές θέλετε μέχρι να είναι ψημένη καλά.